Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Lehet méltányossági kérelmet...

Lehet méltányossági kérelmet benyújtani a NAV felé, ha már kiküldték a végrehajtási eljárásról a határozatot?

Figyelt kérdés
Fizetési halasztás,részletfizetés,vagy csökkentés kellene.

2013. júl. 6. 23:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A nővérem vállalkozó volt,és az ő kérelmét kellene nekem megcsinálni.
2013. júl. 8. 18:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Most meg az a helyzet,hogy megcsináltam,és beküldtem ügyfélkapun,de visszajött egy elutasító nyugta ezzel az üzenettel: Üzenet Nincs regisztrálva vagy nem élő a regisztrációja!
2013. júl. 12. 12:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Pedig meg is néztem az eBEV Portálon,és ott az volt,hogy érvényes a jogosultság ügyfélkapun való kérelmek benyújtására is.Telefonon megkérdeztük,hogy akkor most mi a teendő,de nagyon könnyen lerázott,és azt mondta,hogy ő ezt már kiadta végrehajtásra,és különben is mindjárt megy nyaralni,és nem akar ezzel foglalkozni.Akkor adjuk be levélben.De ahhoz meg a testvérem aláírása kell,így az se jó.Annyira elegem van már ezekből az ügyekből,és semmi nem sikerül,hogy ro**djanak meg,és nincs egy ismerősöm,vagy valaki aki tudna segíteni:((((
2013. júl. 12. 12:51
 14/15 anonim ***** válasza:
A nővéred ügyfélkapujával küldted be, vagy a tieddel?
2013. júl. 12. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
A nővéremén,mivel megadta a jelszót,és a felhasználónevet.
2013. júl. 12. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!