Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Az Apeh-et fel lehet vhol...

Az Apeh-et fel lehet vhol jelenteni?

Figyelt kérdés
Elegem van már belőlük. Nincs tartozásom, májusban ez már kiderült 1,5hetes utánajárás után. Ők elb.sztak vmit ez volt a gond. De most megint kiküldték ugyanazt a tartozást. Nekem nincs időm, megint szabikat kivenni az ő hülyeségük miatt.Mit tehetek???
2009. okt. 5. 15:18
 1/5 A kérdező kommentje:
Dolgozok, mellette suliba járok. Örülök,h van annyi szabim,h suliba tudjak menni, annyira elegem van már belőlük. Telefonos ügyintézés meg nevetséges náluk.
2009. okt. 5. 15:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Beperelni?:)
2009. okt. 5. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Ajánlott levélben kommunikálj velük.

Az igazán nem veszi el sok idődet, és nyoma is marad.

2009. okt. 5. 16:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Az apeh felettes szerve a pénzügyminisztérium, illetve ha magához az apeh-hez küldesz be panaszt rájuk, akkor azt is ki kell vizsgáltatniuk.
2009. okt. 5. 17:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Egyszer már a telefonálgatások után kiküldték,h nincs tartozásom, most meg megint ugyanazt a tartozást. Tavaly június óta van munkaviszonyom,előtte kb 2hónapig magamnak fizettem a tb-t. Ahogy megkaptam a kezembe a szerződést bementem kijelentetni magam,h ne kelljen fizetnem, és mire ők ezt törölték 1évbe(!!!) telt, mert vki rajta ült.

Utána bementem az itteni apeh-hez, mondták h ők sajnos ittt nem tudják intézni, adtak 1 telszámot, kb 1hét volt mire felvették a telefont, az a nő adott egy másik számot, aztán a másik nő egy harmadikat(ráadásul fel voltak háborodva h miért őket hívom, olyan hangnembe beszéltek velem,h csak na...), a harmadiknál se az illetékes vette fel, így kaptam egy negyedik számot, amit sikerült felvennijük, ott is azt mondták h nem ők intézik, de belenézett a gépbe és mondta,h már dolgoznak az ügyön,mert hiba történt, és kiküldik a helyes folyószámlát...

Na ha most nekem megint ezt kell végigjátszanom megőrülök. Ja és amikor bementem az Apeh-hoz, z 1 nap szabimba és fél nap ottlétbe került...

2009. okt. 6. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!