Ha valakit felakarok jelenteni mert nincs bejelentve a munkahelyén akkor ezt hol tehetem meg?
Az alábbi apeh oldalon lehet emailt irni, illetve panaszt tenni. Valamelyikre katt..
Ha a munkahelye megtudja lehet hogy lesz baja, de az ilyen bejelentéseket nem adja ki az apeh.
Ha megteszi a bejelentést kérje az apeh-ot nyomatokáosan arra nehogy kiadják a nevét.
Apehnál tudsz feljelentést tenni.Ha kiderül,hogy feketén dolgozott az illető,akkor a céget,és a feketén dolgozó embert is pénzbírsággal büntetik.
De kíváncsiságból..Miért akarsz így ártani valakinek?
: ma 15:49
Az irigykedés nemcsak a magyarokra jellemző..Az angolok még élesebben csinálják a dolgot..
Tegnap például a bevándorlási hivatal jelent meg a munkahelyemen,és evvel kezdték:
"Jó napot kívánok! A bevándorlási hivatalból jöttünk,mert bejelentés érkezett,hogy illegális,és fekete munkások dolgoznak itt.Kérem minden hagyja abba a munkát,és igazolja magát bármi irattal..
Tudod ez itt kint mindennapos ám...
Ja, tipikus gusztustalan magyar dolog ilyet tenni!!
Ráadásul vannak, akik nem is tehetnek róla, hogy nincsenek bejelentve, az ilyen embereket kár még jobban megszívatni.
Én pl. a tavalyi évet végigdolgoztam úgy, hogy papíron álláskereső voltam, mert a drága "főnök" nem volt hajlandó többet fizetni.
Így se a nyugdíjamba, se GYED-embe nem számít a múlt év, kb. mintha itthon ültem volna.
Ráadásul ha beteg voltam és nem tudtam dolgozni, pénzt sem láttam :(
Kívánok neked is hasonlókat a jóindulatodért!
Az ilyen emberek miatt szégyellem magam, hogy magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!