Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kell kitölteni az...

Hogyan kell kitölteni az adóbevallást? Segítség!

Figyelt kérdés

Soha nem csináltam még,és akárhogy is olvasom nekem ez kínai!:((( Eddig a munkahelyemen megcsinálták,de jelenleg nincs állásom.

Tavaly márc 9-ig voltam GYED-en,majd decemberben kaptam 2hét álláskeresőit a többi időn GYES-en voltam.

2013. máj. 12. 18:02
 1/5 anonim válasza:
0%
De azt már régen be kellett volna adnod nem?Egyébként tavalyi évben volt munkaviszonyod ami be volt jelentve?
2013. máj. 12. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:

Tavaly a gyed lejárta után megszűnt a munkahelyem. Közös megegyezéssel felmondtam,mert mindent elkövettek hogy nem menjek vissza!:( Kifizették a szabit,és kaptam némi pénzt.

Én úgy tudom hogy 20-ig kell beadni,és hogy a gyes után nem kell csak a gyed és az álláskeresői után.

2013. máj. 12. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Az első válaszolót nem értem, miért kellett volna már beadnia? 21-e a határidő.

A gyest tényleg nem kell bevallani, mert az adómentes, viszont a gyed és az álláskeresői mellé még a kifizetett szabikat meg a "némi pénzt" viszont be kell vallani. Keress fel egy könyvelőt aki megcsinálja neked.

2013. máj. 12. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Jobb ha nem állsz neki, annál valamivel bonyolultabb, mintsem itt el tudná Neked bárki magyarázni. Néhány ezer forintért megcsinálja a könyvelő, vagy megkérsz valakit, aki már csinált ilyet.

Ami kell hozzá, az M30-as nyilatkozat, amit a munkáltatód megküldött a GYED-ről, illetve az álláskeresőiről is kellett, hogy kapjál egy igazolást.

2013. máj. 13. 02:09
 5/5 DukePool válasza:
Felejtsd el a lehúzós könyvelőket... nézd meg ezt a videót és egyszerű lesz pár perc az egész, java kell a gépedre! http://www.youtube.com/watch?v=mrBd0ZcecUg&feature=youtu..
2013. máj. 17. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!