Lejárt az életbiztosításom a biztosító a megadott időpontra nem teljesítette az utalást. Hogyan tovább?
Tegnap kellet volna megjönnie a pénzek de nem jött ma felhívtam az üzletkötőt és azt mondta elfelejtette még a papírokat is leadni az anyacégnek.
Kihez forduljak ? Napi kamatot követelhetek a biztosítótól?
A biztosítóknál a jogi osztály az egyik legjobban felkészült. Azaz magánszemélyként alapvetően hátrányban vagy velük szemben, bármilyen ügyről is van szó.
Amíg nagyon kis értékről van szó, ne aggód túl a dolgot. Persze bátran "zaklasd" az üzletkötőt.
Amit azt illeti az, hogy lejárt, azt a nagy cég is tudja, ahhoz nem is kellene az üzletkötő (ha valóban létezik a biztosítás, pl. kaptál kötvényt). Hívd fel a biztosítót a kötvényszámmal, és tudakold meg, hogy hogy áll a dolog.
1.5millióról van szó. 30 nap eltelt pénz sehol. Üzletkötő azt mondja nincs elveszve majd meglesz.
Szerintem az én pénzemet forgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!