Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Legális-e az online kaszinó,...

Legális-e az online kaszinó, és ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Jár-e valamilyen szankcionálással a törvény által, ha kaszinózok, és abból bevételem származik? Vagy ez a tiltás - ha van - csak a külföldön üzemeltet kaszinókra vonatkozik(lévén csak külföldi érdekeltségűt ismerek)? Vagy egyáltalán nem legális, akár bejelentem, akár nem (akár magyar akár nem)?
2013. ápr. 11. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Az online kaszinónak kell lennie egy engedélyének, ami megnézhető, ellenőrizhető. Szerintem azért hamar elterjedne a neten, ha valakit ez miatt hátrány ért volna.
2013. ápr. 11. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Nos, én is kiváncsi voltam a válaszra, és felhívtam a Wiliam Hill Kaszinó ügyfélszolgálatát. Mondtam, hogy magyar vagyok, és megkérdeztem amit te is. Az ügyfélszolgálat nem tudta, hogy Magyarországon milyen jog hivatkozik a kaszinózásra, és azt tanácsolta, kérdezzük meg az adóhivatalt. Nem köntörfalazott. A játékszabályzatban az áll, hogy rájuk kizárólag az Angol, és a Walesi törvények az érvényesek. Vagyis nem lettünk okosabbak.
2013. ápr. 11. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen online kaszinó? Most te akarsz kaszinót nyitni, vagy csak kaszinóban akarsz játszani?

Elképesztő, hogy mennyire képtelenek egyesek megfogalmazni, amit mondani akarnak.

2013. ápr. 12. 01:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Legális hát, illegálisan mégis hogy működhetne világméretekben több 100 online kaszinó több millió játékossal.

Az hogy adóznod kell e a nyereményed után, na ez már jó kérdés... De több mint való kell ,mert az 1ik híres újmagyar is nyert egy külföldi kaszinóban pár 100e-et és behajtják rajta, gondolom akkor online kaszinónál sincs adómentesség.

2013. ápr. 12. 10:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Az adózás kérdése nem igazán merül fel az online kaszinózás során, mert ritka, és minimális a nyerés, mint a fehér holló. Én játszok elég sokat, "gyakorló módban", és a jelenlegi mérlegem -1000 euró, a 2000 eurós bónuszból. Lehet, hogy a közönségszolgálatosnál ezért sem merült fel ez a kérdés eddig, mert a kaszinók nem arra vannak berendezkedve, hogy a vendégjátékos sokat nyerjen.
2013. ápr. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!