Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Online kaszinó? (Kérdésed túl...

Online kaszinó? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
ha nyertem pénzt, és azt csekken kérem ki, az apeh akkor is látja, hogy nekem van pénzem amiből adózni kéne, vagy csak akkor ha bankszámlára átutalom?
2010. szept. 4. 14:00
 1/6 A kérdező kommentje:
...ja és az apeh már valószínűleg figyel engem!
2010. szept. 4. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Ne álmodozz

Az online kaszinóban sem lehet nyerni

Ha valami csoda folytán mégis nyernél, az APEH-et nagyon nem fogja érdekelni. Akárhogyan kéred is ki a pénzedet.

Van néhány magyar pókeres, aki rendszeresen nyer tizmilliókat havonta, de azokkal sem foglalkoznak.

2010. szept. 4. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha külföldi cég, akkor úgy tudom Magyarországon adómentes, amit nyersz. Azért nézz utána.
2010. szept. 4. 14:52
 4/6 A kérdező kommentje:
külföldi igen, és hülye voltam, mivel megkérdeztem az apeh-től, azt válaszoltál kell adózni, személyi jövedelemnek kell tekinteni... és ha már igy rákérdeztem szerintem észrevennék, ha nem adóznék belőle...
2010. szept. 4. 16:08
 5/6 anonim válasza:
Ne legyél már ennyire paranoiás... Nem fognak pont rád figyelni, nincsenek annyian.
2010. szept. 5. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:

[link]

Válaszd ki a country-ból a "hungary"-t.

Kiirja a legtöbbet nyerő 100 magyar online pókeres nevét.

Ha a névre klikkelsz, pontosan lárhatod, mennyit nyertek.

Az APEH is épp igy láthatja őket. Mégsem adózik egyikük sem.

Ha nekik nem kell, akkor a Te 100 dollárodért sem fognak sirni.

Egyébként valóban kéne, csak mindenki szarik rá.

2010. szept. 5. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!