1253NY jelű nyilatkozat letöltése?
A nyomtatvány letöltése alatt levő aktív sugót is töltsd le, akkor ha megnyitod a letöltött nyomtatványt, a jobb felső sarokban ott lesz a sugó név mögött a kitöltési útmutató is.
Na úgy van, hogy letöltitek a Keretprogram közül az ÁNYK - AbevJava nevűt, telepítitek majd leszeditek és telepítitek a 1253NY Java WebStart és a súgósat is ha kell a programon belüli segítség. Majd már telepítve van és asztalra kilökött egy ikont ÁNYK nevűt azt elindítjátok. Rámentek, hogy új nyomtatvány a bal sarokban a 3 fehér papír ikon jelű vagy Adatok menün belül az Új nyomtatvány parancsra klikk.
Majd ott látjátok a sablonoknál a 1253NY jelű dokumentumot, kijelölitek, megnyitás majd célszerű itt kitölteni, ha végeztetek akkor Adatok menüben klikk a nyomtatvány kinyomtatásra és pl PDF ként mentse el ha nem akarod kinyomtatni pl, ezt megtehetitek az üres dokumentummal is csak akkor bejön pár hiba de klikk a továbbra és üresen is engedi kinyomtatni ennyi. Nyomtatásnál pipáld ki a lapokat mert meglehet nem az összest foglya és a 3. lapot nem is szokta engedni.
ez az: [link]
Ez az Abev egy akkora hulladék, hogy az hihetetlen... aki nem akar spontán hajhullást, kerülje el messzire. Fel nem foghatom, hogy hogy történhet ilyen, hogy egy ilyen fontos dolog, ilyen rosszul működjön...
Sziasztok!!!
1h30p idegölő keresgélés után és 200* letöltött rossz program meghozta a gyümölcsöt :) Találtam egy oldalt ahol nagyon egyszerűen le lehet tölteni!!! Remélem segitettem vele!!!
Nekem sikerült elég nehezen..
Adobe Reader 6.0 kellett futtatnom.. és beadta a 4 oldalt.
Nyomtatás / printet kattintottam.
A következő ablakba pedig volt egy olyan " adat " 1 illetve 4 szám... ( angolul írt mindent, kisakkoztam )
Azt a 4 est, átírtam 1 re..
És láss csodát, csak az első oldalt nyomta ki..
Óvatosságból, csak 1 db papírt tettem a nyomtatóba..
utána egy selejt papírt tettem, hátha nyomná a többit is.. De a nyomtató csendbe volt...
De viszont ha a 3 oldalt elszúrtam, és csak azt akarom, akkor vajon a 3. oldalt nyomtatta volna?? Ha újból elkezdem a letöltést, és a 4 számot 3 ra javítom...
( remélem érthetően írtam le )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!