Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Igaz e hogy a NAV (volt APEH)...

Igaz e hogy a NAV (volt APEH) összeköti a hálózatát az üzletek pénztárgépeivel?

Figyelt kérdés
Egy ismeröstöl hallodtam hogy 2013-ban az APEH, vagyis a NAV összeköti a hálózatokat a boltok, üzletek pénztárgépeivel? Ez igaz?

2013. jan. 23. 10:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, mert így az összes kassza adata egy gépbe fut be így kisebb lesz a be nem vallott áruforgalom.
2013. jan. 23. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen nyártól, de nincs rá meg a háttér. Most az Áfa beküldésnél is lehasalt a NAV rendszere...komolytalanok...

2 hónapja meg lefoglaltak egy szerver parkot, de nem tudták elindítani:D

2013. jan. 23. 10:39
 3/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Elvileg van egy ilyen tervezet, aztán hogy ténylegese mi lesz belőle az jó kérdés.
2013. jan. 24. 00:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretnék, mert szerintük ez csökkenti a fekete kereskedelmet, meg hát 100.000ft lesz az a fajta gép, amit előírnak, de én azt nem tudom hogy a bekötés hogy lesz? nettel? wifivel? az ki fizeti? és ha nincs áram?
2013. jan. 24. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Sim kártyás rendszer lesz, de már mondták, hogy idén valószínű nem vezetik be:D na vajon miért?

Ez hatalmas állami beruházás lenne...

2013. jan. 25. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!