Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szükséges-e adóbevallás...

Szükséges-e adóbevallás készítése? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Emelt díjas telefonvonalon dolgozom. A vonalat én igényeltem 5000Ft-ért. A cég tájékoztatott,hogy mivel magánszemélyként igényeltem a vonalat ezért nem kell adóznom a jövedelemből így adóbevallásba sem kell,hogy kerüljön. Idézem : "Magánszeméllyel is szerződünk, de a vonatkozó előírások szerinti SZJA és TB költségek levonásra kerülnek." Biztos,hogy nem kell adóbevallás készítése? Köszönöm!

2013. jan. 20. 00:08
 1/3 anonim válasza:
Na ebből semmit nem értek, de sztem igen.
2013. jan. 20. 10:23
 2/3 anonim ***** válasza:

A szolgáltató fizeti a szerződök SZJA-ját és Tb-jét?:-)))

( Ez esetben ajánld sokaknak, akik havi 6.000 ft feletti összeget fizetnek maguk után jövedelem nélkül is.)

Szerintem is adóköteles vagy. SZJA-t és TB-t az emberek önmaguk után fizetik meg, ha nem alkalmazottak. Kicsit furcsán fogalmaz a szolgáltató..

2013. jan. 20. 11:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igyekszem bővebben megérdeklődni. Nekem állították,hogy nem kell adózni mert ők fizetik be az adót,de ez nekem bűzlött ezért is kérdeztem meg! :-) Zöld kezek mentek! :D
2013. jan. 20. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!