Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Diák vagyok,4éve minden...

Diák vagyok,4éve minden nyáron dolgoztam valahol és még nem írtam adóbevallást és azt sem tudom, hogy hogy kell?

Figyelt kérdés
Maximum évi 143.000 kerestem, az adót mindig levonták alapból, a munkahelyeimről amiket kaptam szerződéseket és elszámolást azok megvannak 1 kivétellel ott az egész évi munkámról semmi papírom nem maradt meg valószínűleg elhagytam. Ezért megbüntethetnek???
2013. jan. 1. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. jan. 1. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezeket a bevallásokat mi hamarabb pótolni kell, az utolsóról amit elhagytál kérj másolatot a foglalkoztatónál. és úgy tudod pótolni. Ha mind megvan írj privit megcsinálom neked, természetesen anyagiak kizárva!
2013. jan. 2. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!