Hogyan fizetek majd Áfát ezután a FedEx csomag után?
Usából rendeltem egy csomagot, szállítással együtt 115 dollár, FedEx hozza.
Hogy működik ez? Kihozzák és akkor kell kifizetni? Vagy majd zarándokoljak el valahova a csomagért ügyet intézni?
Vagy az is lehet, hogy ekkora értéknél még nem foglalkoznak vele?
Legegyszerűbb ha felhívod a Fedexet s megkérdezed.
A futárnak kell majd fizetned. Ha átutaltad előre a nettó 115-öt + szállítást, akkor csak az Áfa összegét. Ha minden igaz akkor még napi árfolyamon számolnak, így most lehet kicsit több lesz, mint amikor rendelted, a magas árfolyam miatt. De a Fedex-nél nyomon követheted a csomagodat, illetve kiszállítás előtt értesítenek is. Vámtarifaszám nem tudom, hogy magánszemélyként ez esetben kell-e igényelned? Én cégszerűen hozattam velük sokat.
Sajnos csak a FedEx volt lehetőségként, ami elég vicces, mert amúgy elvileg a postával és FedExszel szállít a webáruház, na mikor fizettem nekem csak a FedEx volt felajánlva lehetőségnek. Aztán másnap bepakoltam az egészet a kosárba még egyszer, mintha megint megvenném, és akkor már választhattam volna a postát is. Érdekes. És a normál postát sem fogják meg mindig.
De mindegy, végül is Áfástól, FedEx díjastól is jobban járok, itthon ez a pakk lett volna vagy 55-60 ezer az egyetlen helyen ahol lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!