Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha fából csinálok hobbiszerűen...

Ha fából csinálok hobbiszerűen különböző tárgyakat, hol tudom eladni, hogy az APEH "ne szólhasson bele"?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 01:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Igazából eddig csak ismerősöknek csináltam ezt-azt ingyen, szívességből, de kicsit belendült a dolog és lehetőségem lenne már pénzt is keresni vele.
2012. dec. 15. 01:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Netes aukciós és hírdetési oldalakon. Mennyi éves árbevételről lenne szó?
2012. dec. 15. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Sehol...jövőre a NAV csak a internetes kereskedelmet vizsgálja. Fokozottan.
2012. dec. 15. 10:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Hú, hát nem tudom, átlagban kb. egy havi 20 ezer.

Köszi a válaszokat!

2012. dec. 15. 12:38
 5/7 anonim válasza:
szájhagyomány reklám útján...
2012. dec. 15. 14:55
 6/7 A kérdező kommentje:

De úgy nem büntethetnek meg?

Mert igazából nem kellene feltennem netre sem, amúgy is van elég érdeklődő, csak kicsit paranoiás vagyok és félek, hogy mi van, ha valami jóakaróm "beköp".

2012. dec. 15. 16:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Válts adószámot. Ha van munkád, akkor elvileg mellette nem kell fizetned, csak a bevételed után adót. De a legokosabb, ha bemész a navhoz és ott informálódsz.
2012. dec. 15. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!