Ha külföldre megyek dolgozni akkor az ottani munkámért amit fizetnek euróban mellette Magyarországon is jár forinba a minimálbér azt halottam? Igaz vagy nem?
Hogy járna már? :D
Mégis mire, miért? Talán egy álláskeresési járadékot el tudsz intézni, ha nem futnak össze a szálak..de ezzel pár száz ezer forintért megkockáztatod az adócsalást, ami súlyos börtönévekkel sujtandó.
Mégis ki fizetné ezt? Az állam? Miből? Az Magyarországon dolgozó emberek adójából?
Nem is értem, hogy ez valaki fejében hogy állhat össze hogy talán igaz!
Persze még vedd is fel az itthoni minimálbért is.
Ezzel a mentalitással kinn nem fognak túlságosan szeretni, bár gondolom takarítani, vagy mosogatni mész ki.
Én voltam már magyar cégnél állásinterjún, aki a külföldi fizu mellett itthoni minimálbért kívánt még fizetni. Ennek biztos megvannak a maga adózási, és egyéb ügyes-bajos okai... Nem munkaközvetítőről van szó, hanem a konkrét cégről.
Szerintem létezik ez, ha adnak ilyet, akkor miért ne fogadja el? Nincs is ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!