Miért vonnak adóelőleget a GYED-ből és a TGYÁS-ból nem?
Figyelt kérdés
Hónap elején eléggé keveselltem a GYED-et.TGYÁS-t 70.000-et kaptam most a GYED-em 53.000 körül volt.Normális ez?Ennyit kell, hogy kapjak.Eddig a két gyerek után a TGYÁS-nál igényeltem az adókedvezményt, de most az értesítőn az nincs feltüntetve.Amiatt is lehet kevesebb?A könyvelő aki intézte(munkáltatóé) ő ronthatta el?Viszont az meg fel van tüntetve, hogy 11200 Ft adóelőleget levontak.Miért?2012. nov. 19. 14:59
1/1 anonim válasza:
Valószínűleg nincs érvényesítve a családi adókedvezmény, és azért lehet ennyivel kevesebb a GYED.
Amúgy a GYED valamennyivel kevesebb szokott lenni, mint a TGYÁS, mert a GYEDből vonnak nyugdíjjárulékot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!