Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogy írjam meg a számlám és...

Hogy írjam meg a számlám és most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Magyar vállalkozóként németországban fogok dolgozni!

Azt tudom,hogy ha magánszemélynek dolgozom,akkor bruttó számlát írok,de ha van Eu-s adószáma,akkor nettót és Ő fogja a német 19%-ot fizetni!De mennyit fizetek Én? A nettó számla után Ő 19%-ot fizet otthon és én meg itthon a 27%-ot fogom fizetni! Ugye jól gondolom?

És a külföldi cégnek,hogy írjam meg?

Lehet,hogy most hülyének néztek,de én nem értek a könyveléshez és mindkettő könyvelő mást mond!!!

Előre is köszi!!!

2012. okt. 21. 15:33
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát az igen érdekes. a megoldás kulcsa, hogy neked és a partnerednek is van-e eu adószáma? ha igen, akkor meg kell nézni, hogy az adott ügylet teljesítési helye hol van az áfa törvény szerint. Ezt anélkül megmondani, hogy nem tudni hogy pontosan mit csinálsz nekik és hol nem lehet. Felelősséggel nem
2012. okt. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!