Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » HA nyolc napon belül kell...

HA nyolc napon belül kell eljuttatni a a levelet a navhoz de nyolc nap alatt jutott el hozzám a keltezéstől kezdve, hogy úszhatom meg a büntetést? Bővebben lent

Figyelt kérdés

HA a nav a felszólításában azt írta, hogy a " értesítésem közlését követő 8 napon belül kell pótolni", és a felszólító személy 2012. szept.10. -én keltezte a levelet, de én csak ma kaptam meg (18. -án), akkor hogyan tudom nyolc napon belül eljuttatni a pótlást büntetés nélkül?

Ez fizikai képtelenség! Mit tegyek? Fel akartam hívni őket, de természetesen már nem dolgoznak.

2012. szept. 18. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Külön gratulálni fogok neked, ha a navot feltudod hívni!

Én egyszer napokon át próbálkoztam napközben, és mindig foglalt volt, vagy ha kapcsoltak, megszakadt...

Amúgy mielőbb pótold, és ha gáz van, akkor mutasd meg a levelen a postabélyegzőt! Ill. ha tértis levél volt, akkor tudják mikor vetted át!

2012. szept. 18. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A NAV-tól tértivevényes levelet kapsz mindig, így azt is tudják, mikor vetted át a küldeményt. Onnantól számít a 8 nap, nem a levél keltezésétől.
2012. szept. 18. 22:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 19. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Az első hozzászólónak.

Ha konkrét ügyben akarsz telefonálni, nem az általános ügyfélszolgálatot kell hívni,hanem az ÜCC-t, amihez kell egy kód előtte. Ha az megvan akkor a 40/20-21-22 számot kell hívni. Én könyvelőként naponta 5-10 alkalommal is hívom és még soha nem volt olyan, hogy nem vették fel.

2012. szept. 19. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Az apeh minden nap 8:30-16-ig fogad hívásokat, pénteken 13:30-ig. Ha valaki ügyet akar intézni elégnek kell lennie rá ennek az időnek.
2012. szept. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!