Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Licitáltam a vatera.hu -n meg...

Hellosztok kérdése:

Licitáltam a vatera.hu -n meg nyertem a licitet de már vettem másik telefont ilyenkor mit tehetek?

Figyelt kérdés
van vmi törvény erre h kötelező onanstól meg venni? elvileg nyugodtan visza mondthatom nem???

2012. szept. 18. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor az eladónak megírom őszintén, hogy közben vettem telefont és tegyétek semlegesre a dolgot. Ilyenkor nem kell fizetni neki sem jutalékot. Az értékeléshez pedig beírod hogy korrekt volt az eladó.
2012. szept. 18. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
én is azt írtam neki mert tényleg úgy van hogy ugyan azt a telót meg vettem ugyan úgy filléres áron egy lg kp502 ért sony ericson ui8 vivaz pro -t ő viszont 11000 be adná nem drága amikor én licitáltam rá akkor 9000 nél tartott az ára... én rá tettem 3 at h hát ha meg nyerem de közbe meg haverom jött h kis hibái vannak hangszoró csere meg egy plexi csere és el cserélné az lg m re én meg bele mentem és ma meg észre vettem h meg nyertem :D komoly azért boltba 30000 40000 ft kb....
2012. szept. 18. 17:36
 3/5 A kérdező kommentje:
anyit írtam h már tárgyatalan mert vettem másik telót
2012. szept. 18. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen erre van torveny a PTK-ban. A vatera sugoban meg talalod konkretan melyik paragrafus vonatkozik erre. Kotelesvagy megvasarolni a termeket es az elado koteles eladni a termeket a kialkudott aron.

Ha aron alul vasarotlad es elallsz a vasarlastol nem fogja zavarni:)

2012. szept. 18. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
A törvény szerint köteles vagy megvenni, de az eladó nem hinném, hogy ezért pert indít ellened. Kapsz egy negatív értékelést, és valószínű ennyiből megúszod.
2012. szept. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!