Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Pontosan, hogyan is megy?...

Pontosan, hogyan is megy? (adózás)?

Figyelt kérdés
Elég ,hosszú lenne itt leírni ,de nagy ívekben megpróbálom bár a legjobb talán az lenne ,hogy aki ért hozzá írna egy privit (előre is köszi). Na szóval az érdekelne ,hogy magánszemélyként, netán fiatal korúként (17) hogyan is zajlik az adózás internetes kereskedésnél? Teszem azt csináltatnék egy weblapot webshop jelleggel és lenne havi 100 ezer tiszta hasznom, ezután ,hogyan kéne adóznom? Valahol olvastam olyat is ,hogy az sem mindegy ,hogy tudom-e számlával igazolni az alapanyagokat,termékeket,munka eszközöket stb vagy netán a termék eredeti árát. Ha valaki tudna ebben segíteni azt megköszönném! :D Esetleg leírhatná a kedves válaszoló milyen tipusú adót kéne fizetnem ezek után áfa? szja? És elég fontos lenne ,hogy fiatal korúként ez ,hogyan működik persze megoldható ,hogy egy nagykorú nevén számláján mennyen stb De fontos lenne ,hogy az én irányításom alatt folyjon az egész.

2012. szept. 1. 18:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!