A tgyás igénylő papírt csak szülés után adhatjuk be? Előbb nem lehet?
azt tudom, hogy a szülést megelőzően 28nappal már el lehet menni tgyásra csak az igénylőlapot a szülés után tudjuk csak beadni nem???mert kell a gyerkőc tajszáma...
vagy be lehet adni már szülés előtt is a papírt?
azt is tudom, hogy nem küldik azonnal a tgyást és csak szülés után küldik majd visszamenőleg az előző havit is, így 2 havit kapunk majd egyszerre...
nov 15 re vagyok kiírva, ha novemberben adjuk be a papírt akkor január előtt nem is számíthatok pénzre, ami nem lenne jó, főleg karácsony előtt...:(
Ezért ha van lehetőségem, akkor beadnám minnél előbb a papírokat, hogy legalább decemberben küldneken majd valamit
segítsetek légyszi!
Akkor tudod és kell csak a szülés után beadni az igénylő lapot ha szülés napjától igényled a tgyást. A 4 héttel hamarabb igényelt tgyáshoz csak orvosi igazolás kell a szülés várható időpontjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!