Mi van olyankor ha egyszerre két helyen voltam egy nap bejelentve?
Figyelt kérdés
Én a rendes munkahelyemen voltam, de az előző munkáltatómnál, ahol előtte alkalmi munkát végeztem, ezalatt egy napra ismerősöm helyett véletlenül engem jelentett be. ezt utólag vették észre a bérjegyzéken. De nem én dolgoztam, hanem az ismerősöm. Lehet ebből vmi probléma??2012. aug. 14. 21:05
1/4 anonim válasza:
Nem lesz belőle semmi problémád.
3/4 anonim válasza:
Több helyre lehetsz bejelentve, hiszen egy embernek több állása is lehet, azt meg soha a büdös életben rajtatok kívül senki nem fogja tudni, hogy valójában nem te végezted azt a munkát.
4/4 anonim válasza:
Szólj nekik, hogy csináljanak egy "önrevíziót" a helytelenül elküldött bejelentésre.
Ami bért most az ismerősödnek fizettek ki, de a te neved alatt jelentették be a NAV-nak tévedésből, azt az összeget az év végi általad beküldött bevallásban majd (1253-as SZJA bevallás) tőled várja a NAV, de a te kezedben erről nem lesz semmi.
Meg miért is vallanál majd be olyan összeget, amit meg sem kaptál.
Javítsák ki a saját bevallásukat, abból senkinek nem lesz baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!