Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért utálja mindenki az APEH...

Miért utálja mindenki az APEH (NAV) dolgozóit?

Figyelt kérdés
Friss diplomásként, fél éve dolgozom a NAV-nál, és mindenhonnan csak ellenszenvet tapasztalok. Csak a családom részéről nem, bár közöttük is van aki húzza a száját. Ez is ugyanolyan munkahely mint a többi, miért kell minket utálni?? Van más törvényt betartató szerv is mint a rendőrség, BV-sek stb...
2012. júl. 24. 12:27
1 2
 11/13 lalek válasza:
21%
Nos lehet,sőt szinte biztos,hogy nem mindenki utálja a NAV dolgozóit,hiszen nagyon sok lelkiismeretes ember is dolgozik a NAV.-nál,de viszont a baj az,hogy vannak azok a hatalomtól megrészegedő,vagy véleményem szerint korrupcióra is kész emberek akik a nyakukban lógó igazolvány bírtokában sőt azt kopogtatva hangoztatják,hogy az ,,ADÓHATÓSÁGNAK MINDENT SZABAD" vagy ,,MI NEM A TÖRVÉNYEK ALAPJÁN DOLGOZUNK,MINKET NEM ÉRDEKELNEK A TÖTVÉNYEK".Nos ezek a NAV. dolgozók képesek aztán pl.csalásokat,törvénysértések tömkelegét elkövetni csak azért,hogy céljukat elérjék,vagy megfeleljenek a véleményem szerint,valószínűleg korrupciós szívességnek is eleget téve, akár egy eljáráson belűl 100 azaz SZÁZ törvénysértést is elkövetni mint pl.a Bp.-i Társasvállakozások Ellenörzési Osztály 10.Riszt János vezető revízor úr és tőle felfelé érintett NAV.dolgozók és felső vezetők.Vagy akár említhetem a Szolnoki ÁFA Ellenörzési Osztály 5. igaz,hogy azóta már jól megérdemelt? állami nyugdíjat élvező Lőrinczi Lászlóné vezetése alatt tevékenykedett osztályt.Természetese ezen kijelentéseim kizárólag a saját véleményem,de viszont hiteles esetenként Közjegyző álltal hítelesített dokumentumok alapján teszem.A baj az, hogy viszont ezen APEH ma már NAV dolgozók akik híába vannak kevesebben akkor is sajnos egy általánosított értékelést adnak az egyébként az Ország első számú ELVILEG KÍZÁRÓLAG CSAK TÖRVÉNYEK ALAPJÁN működő és legtöbb közalkalmazottat foglalkoztató hivatalánál.Nos a fentiek alapján érdekes az a megközelítés amikor pl.egy adóját megnemfizető adózó-ra azt mondja a hívatal,vagy a közvélemény,hogy ADÓCSALÓ.Kérdezem mi a helyzet az Adóhivatallal ha Ő NEM FIZETI VISSZA AZ ADÓT,az adózónak.Pl ÁFA tekintetében.Ekkor a hívatal is ADÓCSALó?
2012. nov. 11. 15:20
 12/13 lalek válasza:
10%
Ismét lalek vagyok: Nos sokáig hezitáltam,hogy folytasam-e a válaszadást kizárólag az én véleményem szerint.Nos végűl gondolom még azért ide illik,hogy milyen is a NAV valójában,mégha esetleg,sőt biztosan van nagyon sok érzelmileg még nem kifordított és a szervezet elvárásaihoz szorosan alkalmazkodó tagok.Nos miután én teljesen jó indulatból és megértésből párfogásba vettem mint kérdezőt. Ma már pontosabban mintegy két éve gyanúsított vagyok a válaszadás miatt.Pontosabban nem a válasz miatt,hanem annak a kiforgatott teljesen átalakított abstrahált változata miatt.Ki ragadtak egy részletet amivel megváltoztatták az egész sztori lényegét és feljelentettek ,mármint a NAV becsületsértésért.Igy már feltudtak,hogy nem szöveghűen idéztek. Dacára annak,hogy a szovegben elhangzó emberek,bocs nem emberek az emberek humánusak a közszolgág elvileg becsületesek az a válaszomban megemlített nevű valakik véleményem és szerintem a törvényi meghatározás szerint is bűnözők.Akiket igenis egy valamit magára adó társadalomban a perifériára kellene szoratani és nem védeni.A bünözők szerintem akik köztörvényes büncselekményt követnek el,különösen többed magukkal ,tehát bünszövetségben,kölönösen nagykárt okoznak a társadalom számára.Nos ezek akikről én említést tettem és teszek ezek pontosan ilyenek. Ugyanakkor a szervezet ezeket védi és miután ezek a valakik közalkalmazottak és az állampolgárokkal napiszinten kapcsolatban vannak tehát közszereplők akik tehát napi kapcsolatban vannak az adózókkal sőt túlnyomó többségében bescületes emberekkel.Márpedig a tűz és víz nehezen fér meg egymás mellett.Nos ezek a maffia módszerektől sem visszariadt résztvevő-i a NAV nevű szervezetnek. A válaszomban megemlített NAV-osok ,na és persze akikkel együtt müködnek,bűnöző társaik igenis szerintem nem,hogy nyílvánosságot hanem NAGY nyílvánosságot érdemelnének. A mi esetünkbe és most csak erről beszélek a válaszomban szereplőkön kívűl még legalább további 100 főt feltudnék sorolni akik o.vezetők,főo.vezetők igazgatók,főigazgatók stb. Kérdezem miért kell nekem tiszteletben tartani azokat akik sok-sok tízmilliós károkat okaznak nekem és családomnak az államnak sok milliárdos károkat a hamis és valótlan közokíratok gyártásával.Éveken keresztűl tartó üldöző vegzálásokkal tesznek tönkre.Leállították anyagi megszorításokkal a kétezer nm2-es üzemünknek a megállítása,ugyanakkor többtucat egyidejű ellenörzéssel való ellehetetlenítés,idegíleg egészségileg szándékos tönkretétel.Na mármost ebben én legyek udvarias ezekkel a bűnözőkkel és említsem úgy,hogy Pl. Lib.ené Il.T. Erzsébet Jogi fő o vez. Fő ig h.,Vagy O. Márta Ov.Északpest.F.Gyöngyi vezető revizor É.Pest,Vagy K Béla ov.Szolnok.P. Éva ig.Dr U. Sándor jogász szolnok fő hamis kozokírat gyártó. Vagy Sz.Béláné ov. Szolnok.Vagy C.Attila főig. Vagy dr.N.Zoltán,netán dr.V.orsolya Debrecen.Csak ugye így kezdőbetűvel rövídítve már lelehet írni mivel ugye így lehet bárki más is ,hiszen a törvények védik a törvénysértőket.Érdekes.Bár ez egy zárt levelező fórum, és nem a nagy nyílvánosság. Ugyanakkor az egyik vezető ügyész azt mondta ,hogy,, mivel ezek egytől egyig a maguk ügye és a szerkesztők oda írták a nevűket ,ugyanakkor van még a sajtó részére is kiközlési engedélyük a NAV széchenyi úti központól ,tehát szabadon nyilvánosságra is hozhtják". Mindegy végűl is mégis büntető ügy lett.Szóval se-hossza se vége azoknak akik komoly károkat okoznak az országnak.Viszont lehet,hogy nem is ez a céluk mivel engem és a családom már 7 éve vegzálnak úgy hogy nemkövettem el semmit.Viszont minap jöttem rá,hogy lehet nem is ez a cél hanem bizonyos vállalkozókat így akarnak rávenni,hogy védelmi pénzt fizessenek és ekkor megszüntetik az alaptalan üldözést. Az én esetmben pl.Hét éve tart már,negyedik cégünket teszik tönkre,a hugom pécsi egyetemi diplomáját megtagadták,hogy netudja végezni a munkáját.Szóval tényleg mint az a bizonyos szervezet mindenhova elér a kezük,mindenütt ott vannak. Amúgy a szervezet szót nem én adtam a NAV-ra,hanem ezt már több vezető NAV-os használja magukra. és még a múltkorában kerestek meg,pontosabban tettek ajánlatot,hogy a négyéve bentlévő adózói többletünk kvázi 30Mft amit a mindenféle hamis közokíratokkal,folyamatosan meghamisított záró-nyitó folyószámlaegyenlegekkel tartsanak és tartanak vissza.Aztn végűl is tettek egy ajánlatot,hogy nem kell ennek mindíg így lenni .Egy 15-20%-kért visszakapom a négy éve visszatartott adózói többletünket ,visszarendezik az alaptalan bírságok sokaságát ,továbbá a későbbiekben is védelmet kapok ennyiért a bevétel arányában.Persze ekkor jöttem rá,hogy miért ís mondta az egyik vezető ügyész pl.hogy ,,Lajos nagyon vigyázzanak magukra ezek már nagy kutyák".Persze azóta már többen figyelmeztettek azóta is.Természetesen senkinek nem bszélek erről,sőt nyílván ha kérdeznek is letagadok mindent, aki kíváncsi netán hogy kik ezek a .... személyek nézzék meg a határozatainkat és ott a nevűk. Végűl is amivel ebbe az írányba tereltek,hogy végtére is más választásunk ne legyen mint fizetni.Mindenki tudja,hogy pl. Vida Ildikó is egymaga nem tudott korrupt lenni.Az,hogy ő rólla és a Cs.Dezsőnéről Vagy a V.hajnalka milyen szerepet tölt be nos az hogy a V.Ildikó esetében elvitathatatlan mivel ezt a döntést az amerikaiak részéről teljesen biztos,hogy egy alapos vizsgálat előzte meg. Viszont azt ki hiszi el az országban,hogy csak V.ildikó a korrupt. Senki.Mindenki tudja,hogy az ő székéből nehéz különmbféle csalásokat elkövetni.Kellenek alkalmas munkatársak,nos ezek azok akiket én is említettem és most mégis én vagyok a gyanúsított és ősszel büntetőügyi tárgyalás mivel kvázi igyekeztem a jó oldalon állni.Hát ez a megújuló Magyarország.Pontosabban ez is. Kis tájékoztatásúl és szakmai kiegésszítésként egy googlén is fellelhető cikksorozat. Érdemes olvasgatni. .. ,,Így csal a NAV" . .ezt kell beírni,a google keresőjébe.
2015. szept. 1. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Azért mert ha nem fizetsz be 200 ft adót lecsuknak amíg a rózsadombi főfasszkalapok a 18-adik mercedessel nem tudnak beállni a garázsba, azért. Le az adóval!
2017. dec. 12. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!