Ha magánszemélyként (nem vállakozóként) szeretnék emelt díjas erotikus hangszolgáltatással foglalkozni, azután kell e adózni és hogy tudom kiszámolni, hogy mennyit?
MAGÁNSZEMÉLYKÉNT nem folytathatsz üzletszerű tevékenységet, csak alkalmit, az meg meg van szabva, hogy mennyi lehet. Szóval ha annyi bevételed van (bevallottan) amennyiből nem halsz éhen, akkor már valamilyen vállalkozónak kell lenned.
Vigyáznak ám, nehogy meggazdagodj a rengeteg be nem fizetett adóból!
nappali tagozatos diák vagyok még egy évig... jelenleg valóban nincs még annyi se, hogy ne haljak éhen... ismerősök jóindulatán múlik, akik megetetnek néha, nem viccelek... "élősködnöm" kell másokon, ha nem akarok megdögleni... de valahogy össze kell szedni a tandíjat is, azt meg már senki nem fogja nekem kifizetni a két szép szememért
természetesen keresem a "rendes" munkát agyba főbe, de hónapok óta semmi nem jött össze, ez a mentőötletem támadt így 2 hónappal azelőtt, hogy esedékes lenne a tandíj... csak bajba keveredni meg nem akarok a "fentiekkel" nem adózás miatt... gondolom, ellenőrzik, hogy hirtelen rendszeresen pénz jön a számlámra... vagy nem? foglalkoznak az ilyen kishalakkal, mint én?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!