Olcsó könyvelő XI. ker Lágymányoshoz közel? Diákegyesületnek kéne segítség.
szóval, egy diákegyesületről van szó, aminek BME-sek a tagjai, így nem értünk köynveléshez, és nem is könyvelünk, de szeretnénk egy könyvelőt találni, aki minél olcsóbban tudna nekünk segíteni, hogy miben/hogyan kell ezeket csinálni, mi az a főkönyv, hogyan vezessük, ilyenek; illetve tudna segíteni lekönyvelni visszamenőleg is (nem sok, havi 2-3számlánál sosem jön be több)
Hol tudok ilyenre könyvelőt találni? Esetleg itt valaki, aki végzett ilyet, és szeretne gyakorolni, vagy ilyesmi?
Köszi előre is a segítséget!
Ez a könyvelők szakmai honlapja.
Lépj be, (regisztrálj), a rendszertől kapsz 250 pontot induláshoz kérdés-feltevéshez.
Ugyanezt a szöveget felteszed ott, minimum 4-5 könyvelő fog jelentkezni.
Szia!
Olcsó vagy jó könyvelőt kerestek? Egyébiránt meg nem gondolom hogy csak úgy autodidakta módon ezt el lehet készíteni, hiszen sokmindenre kell figyelni. Én 19-dik kerület vagyok, havi 10 000 forinttól kezdődnek a díjak.
Hogy mi a főkönyv és hogyan vezessétek: ezt egy könyvelő három-négy éven át tanulja.....
Első vagyok!
Egyébként ebben a szakmában "gyakorolni" csak addig lehet, amíg nincs a kezedben a bizonyítvány. Attól kezdve, ha bármit csinál egy könyvelő, az mindig pénzízű! Vagy az ügyfél fizeti könyvelési díj + apeh adók formájában, vagy a könyvelő fizeti az elrontott bevallások stb. miatt.
Ezt a munkát "szeretetből" csinálni nem lehet.
Azért írtam, menj fel a szakmai fórumra, biztosan találsz olyat, a hozzátok közel él és dolgozik. De valamennyit rászánni akkor is kell! Kicsi az esély, hogy ingyenben bárki vállalná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!