Kocsi után kell adót fizetni?
Figyelt kérdés
Vettem egy kocsit, de a biztosításon kell valamit fizetni? Ha igen mit és hogyan?2012. jún. 18. 23:11
1/2 anonim válasza:
A baleseti adó bele lesz építve a kötelező biztosítás díjába. Ezenkívül jövőre gépjárműadót fog tőled kérni az önkormányzat (ha január 1-én a neveden van az autó).
2/2 anonim válasza:
A gépjármű adót lehet két részletben is befizetni, lehet, hogy az előző tulaj élt ezzel a lehetőséggel, akkor a felét majd neked kell intézned, de az is lehet, hogy részarányosan többet. Én tavaly októberben vettem autót, két havi adót be kellett fizetnem (1.060 forintot). Az önkormányzat fog küldeni egy csekket, meg egy kimutatást, hogy a nyilvántartásuk szerint még x ft gépjármű adó fizetésére vagy köteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!