Mara Acoma kérdése:
Kérhetem a munkáltatóm könyvelőjétől az alábbi iratokat? Sürgős!
Figyelt kérdés
általam és a munkahelyi vezető által aláírt és kitöltött havi jelenléti ívek másolatát, az általam és a munkahelyi vezető által aláírt havi bérjegyzékek másolatát, táppénz és betegszabadság elszámolásokat, táppénzes papírok OEP felé beküldésének dátumát, ajánlási ragszámát, túlóra és szabadság nyilvántartás másolatát
Azért kellenek, mert mióta itt dolgozom, nem kaptam semmi papírt, sok mindent nem fizettek ki és tudomásom szerint hamisítják az összes iraton az aláírásom. Most táppénzen vagyok, de nem küldték el az OEP felé a tp-papírom, nem kapok pénzt másfél hónapja. Azt már közölték velem, hogy az első keresőképes napon ki akarnak rúgni... Pedig határozatlan szerződésem van, bőven túl a próbaidőn.
2012. jún. 5. 15:03
1/4 anonim válasza:
Elkérni elkérheted, de, ha valóban ilyeneket csinálnak, akkor valamilyen ürüggyel nem fogod megkapni.
2/4 A kérdező kommentje:
És fel tudom őket jelenteni valahol ezért?
2012. jún. 6. 07:36
3/4 anonim válasza:
Talán a Munkaügyi Főfelügyelőségen, vagy a NAV-nál, de ettől neked nem lesz munkád, meg pénzed se nagyon...
4/4 A kérdező kommentje:
Pénzem az lesz:) Munka meg van bőven itthon, mert most már babóca lesz úgy tűnik:))
2012. jún. 7. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!