START Bónusz kártyát igényelhetek?
Figyelt kérdés
Jelenleg GYED-en vagyok, ami aug-ban jár le. Mivel a GYES utána sajnos nem lesz elég anyagilag, vissza szerettem volna menni aug-ban dolgozni. A munkáltatóm kijelentette, hogy nem fog visszavenni, így most állást keresek.
Igényelhetem a START Bónusz kártyát?
Ha igen, akkor ezt csak akkor kell kikérnem, ha már van munkahelyem, és így 1 évig érvényes, ugye?
Mennyi idő alatt állítják ki a kártyát?
HA jogosult vagyok rá, beleírhatom az Önéletrajzomba, hogy START Bónusz kártyára jogosult vagyok, hátha így több helyre hívnak be?
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 17. 13:45
1/1 anonim válasza:
Ha tényleg jogosult vagy rá bár ezt célszerűbb az adóhivatalnál megérdeklődni akkor írjad bele azt az önéletrajzodba és amikor felvesznek gyorsan intézd el hogy csináltassák meg. A munkáltató többségének már az is elég ha az igazoló lapot felmutatod nekik hogy meglesz a kártyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!