Melyik a legjobb, legprofibb és legprecízebb könyvelőiroda Pécsett?
Nagyon elegem van a kisvárosi, buta, mindent folyton elcsesző könyvelőkből. Szeretnék végre ott kiadni egy csomó pénzt, ahol értenek is a könyveléshez, nem csak legombolni akarnak, s cserébe semmilyen felelősséget nem vállalni a hibáikért.
Mindenféle reklám nélkül legyetek szívesek ajánlani egy normálisan, korrekten és precízen dolgozó könyvelőirodát Pécsről, akikkel az emberek elégedettek! Jelenleg ugyanis havi 40 ezret fizetek egyéni vállakkozóként úgy, hogy a hülye könyvelő hibája miatt 1 hónapot csúszik az ÁFÁ-m. Ami majdnem 2 millió Ft.
Menj be Pécsen az apeh-kirendeltségre, kérj tőlük néhány könyvelő nevét, címét, telefonszámát, akiket ők jó szakembernek tartanak.
Az itt és ilyen formában feltett kérdésedre bárki válaszol, az mást nem tudna mondani neked, minthogy gyere hozzám könyveltetni, én tisztességes vagyok.
(Személy szerint én azért nem mondom ezt neked, mert több mint 200 km-re lakom, másrészt már nyugdíjba mentem, tehát nem vállalok ügyfelet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!