Könyvelő irodának melyik reklámozási mód lenne a legjobb?
Még itthon vagyok a kisebbik fiammal, de már csináltunk egy könyvelő irodát férjemmel, amit ügyfélkör nélkül kezdtünk, hogy a gyed után ne kelljen visszamennem a munkahelyemre (nem is tudnék).
Reklám célból szórólapoztam, honlapunk van, szóban szinte mindenkinek megemlítettük a dolgot barátoknál, ismerősöknél, stb. Eddig ismerősök útján kettő ügyfelünk lett. Szorít az idő, fel kéne pörgetni az eseményeket, de úgy tűnik hírdetésre nincs érdeklődő. Mit tanácsoltok? Mi a jó reklám? Azon gondolkodom, hogy az autónkat fel lehetne matricázni, de vajon érdemes?
Nehéz ügyfelet szerezni, mert a könyvelőirodákkal Tiszát-Dunát lehet rekeszteni.
Amikor nekem volt, sosem hirdettem, mert azt mondtam: a legjobb reklám az elégedett ügyfél.
Városunkban van egy iroda, hirdetése: aki x hó végéig új ügyfélként jön hozzám könyveltetni, annak 6 hónapig ingyen dolgozok.
Másik csendben csinálta, a már meglevő ügyfeleinek mondta: elengedek annyi hónap könyvelési díjat, ahány új ügyfelet hozol nekem az ismerőseid közül.
Megteheted, mert azt senki nem tiltja: készítel nem túl nagy méretű szórólapot, és a NAV, OEP, NYUFI, Munkaügyi Központ ügyfélszolgálatának hirdető-táblájára kirakod. Nem szokták leszedni.
Köszönöm a választ!
Igen, amikor már van egy pár ügyfél, akkor érdekelté lehet őket tenni abban, hogy ajánljanak minket, de amíg nincs addig úgy tűnik nagyon nehéz. Tudom, hogy sok a könyvelő iroda, de ehhez értek, ez a végzettségem....illetve cég is lesz mindig!
Miért hagytad abba, megkérdezhetem?
Közel 20 évig volt saját könyvelő-irodám. 2 évvel ezelőtt nyugdíjaztam magam. Elég is volt! (az apeh sok hülyeségéből!)
Sok erőt, kitartást, és sok jó ügyfelet kívánok nektek!
Sok sikert Neked is kedves utolsó!
Az autó matricázás vajon mennyire jó, mint reklám?
Azt kell reklámoznotok, amiben mások vagytok, mint a többi könyvelőiroda.
Én olyan könyvelőirodát választottam, ami azt hirdette magáról, hogy "Garantáltan kevesebbe kerül a könyvelési díjunk, mint az Apeh büntetések amit megspórolunk magának".
Előtte kb 20 ezret fizettem havonta a könyvelésért (és büntettek is sokat), most 60ezer felett de úgy érzem megéri, mert a könyvelésem rendben van.
Ti miben vagytok mások, mint a többi könyvelőiroda. Miért benneteket ajánljanak mások helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!