Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adó 1% felajánlás, hogyan?...

Adó 1% felajánlás, hogyan? Többi lent.

Figyelt kérdés

Megcsináltattuk az adóbevallást, és utólag jutott eszembe, hogy fel kellene ajánlanunk az adónk 1%át beteg gyerekeknek. Az adóbevalláson sajnos nem találok olyan rubrikát, ahova még beírhatnám a számot. Nekik szeretném felajánlani: [link]

Elég ha ezt a nyilatkozatot kitöltjük, és odatesszük az adóbevallás mellé? (amúgy miért van egy lapon két nyilatkozat, amit le lehet tölteni pdf vagy doc formában?) Köszi előre is, megy a zöld kéz :P

2012. máj. 13. 21:41
1 2
 11/16 anonim válasza:

A Facebook-oldalukon is kint van a hír és ismerem is az alapítványt személyesen is mert én is több mint 10 éve gyógyult beteg vagyok!

Az irodájukban megtekinthető a hivatalos bírósági végzés.

A tűzoltó utcai gyermekklinikához tartozik az eredeti alapítvány és 99-től végzi a munkáját.

Felszólították a másik alapítványt a jogsértő tevékenységre de nem reagáltak rá ezért döntöttek a bíróság mellett aki a javukra döntött jogosan!

Pár cikk :

[link]

[link]

Ez a legjobb rávilágító cikk arra hogy a pénzek alig 1-3%-át fordították bármire is a több száz millióból, a többit meg elszámolták mint működési költséget...

[link]

2012. jún. 2. 00:04
 12/16 A kérdező kommentje:
hát ez frankó.. direkt oda adnám beteg gyerekeknek, sőt, muterom meg bátyám 1%-át is én töltöttem ki hogy ne az államnak menjen, erre fel rossz helyre megy mégis... kövre jobban oda kell figyeljek ezek szerint.. de hogy valaki ilyenen akar meggazdagodni, felfoghatatlan.. ja és örülök neki hogy sikerült meggyógyulnod!
2012. jún. 2. 02:06
 13/16 anonim válasza:

Érdemes a kórházak által létrehozott alapítványoknak adni mert az biztos hogy jó helyre is jut!

Érdemes itt megnézni hogy hova adják.

Országos Onkológiai centrumok

[link]

Segítő szervezetek alapítványok

[link]

2012. jún. 2. 02:59
 14/16 anonim válasza:

Lemaradt!

Én ide járok már 13 éve és életre szóló barátságokat kötöttem ezalatt amik meghatározzák az életemet!

[link]

2012. jún. 2. 03:02
 15/16 L-X-IR válasza:

NE aggódj!

A heti válasz cikket én is elolvastam, ami arról ír, hogy a daganatos gyermekekért alapítvány a leg sikeresebb évek óta. Szó nincs pénzlenyúlásról.

Egyébként én is nekik adtam az 1 százalékomat. Nézd meg a weboldalukat, hogy mennyi gyermeken segítenek. A közhasznúsági jelentésben elolvashatod összeg szerint, én is azt tettem amikor kiválasztottam őket. www.daganatos.hu

Egyébként az együtt a daganatos gyermekekért alapítvány közhasznú beszámolóját is olvastam, és majdnem hasra estem, amikor láttam, hogy mekkora összegeket zsebel be a vezetőség, a gyerekeknek meg nyújtanak anyagi támogatást.

Szóval jól döntöttél,ha a daganatos gyermekekért alapítványnak adtad az 1 százalékodat!!!

2012. jún. 6. 21:53
 16/16 dmicky válasza:
A Gyermekleukémia Alapítvány <a href="https://leukemias.hu/ado-1-szazalek/">Adó 1%</a> felajánlásos oldalán találsz rá bőven válaszokat. Van fent egy videó is , ahol képernyő felvétel segítségével navigálhatsz végig a folyamaton. Ezt itt találod: https://youtu.be/eitm747EZsM
2020. dec. 11. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!