Adó 1% felajánlás, hogyan? Többi lent.
Megcsináltattuk az adóbevallást, és utólag jutott eszembe, hogy fel kellene ajánlanunk az adónk 1%át beteg gyerekeknek. Az adóbevalláson sajnos nem találok olyan rubrikát, ahova még beírhatnám a számot. Nekik szeretném felajánlani: [link]
Elég ha ezt a nyilatkozatot kitöltjük, és odatesszük az adóbevallás mellé? (amúgy miért van egy lapon két nyilatkozat, amit le lehet tölteni pdf vagy doc formában?) Köszi előre is, megy a zöld kéz :P
A Facebook-oldalukon is kint van a hír és ismerem is az alapítványt személyesen is mert én is több mint 10 éve gyógyult beteg vagyok!
Az irodájukban megtekinthető a hivatalos bírósági végzés.
A tűzoltó utcai gyermekklinikához tartozik az eredeti alapítvány és 99-től végzi a munkáját.
Felszólították a másik alapítványt a jogsértő tevékenységre de nem reagáltak rá ezért döntöttek a bíróság mellett aki a javukra döntött jogosan!
Pár cikk :
Ez a legjobb rávilágító cikk arra hogy a pénzek alig 1-3%-át fordították bármire is a több száz millióból, a többit meg elszámolták mint működési költséget...
Lemaradt!
Én ide járok már 13 éve és életre szóló barátságokat kötöttem ezalatt amik meghatározzák az életemet!
NE aggódj!
A heti válasz cikket én is elolvastam, ami arról ír, hogy a daganatos gyermekekért alapítvány a leg sikeresebb évek óta. Szó nincs pénzlenyúlásról.
Egyébként én is nekik adtam az 1 százalékomat. Nézd meg a weboldalukat, hogy mennyi gyermeken segítenek. A közhasznúsági jelentésben elolvashatod összeg szerint, én is azt tettem amikor kiválasztottam őket. www.daganatos.hu
Egyébként az együtt a daganatos gyermekekért alapítvány közhasznú beszámolóját is olvastam, és majdnem hasra estem, amikor láttam, hogy mekkora összegeket zsebel be a vezetőség, a gyerekeknek meg nyújtanak anyagi támogatást.
Szóval jól döntöttél,ha a daganatos gyermekekért alapítványnak adtad az 1 százalékodat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!