Hol találok olcsó könyvelőt egyéni vállalkozásomhoz?
Figyelt kérdés
Most szeretnék egyéni vállalkozást indítani.
könyvelésre éves szinten max 20-25 ezer forintot tudnék bevállalni.
2012. ápr. 28. 13:23
1/7 anonim válasza:
Melyik városban keresel? Mert ajánlhatok én neked Pesten pl. ha debreceni vagy és fordítva.
Meg azért elég fontos az is, hogy mivel foglalkoznál, mennyi számlád lenne, stb...
2/7 anonim válasza:
20-25 ezer, az nagyon kevés. Havi 2 ezer Ft. Ennyiért szinte biztos, hogy nem fogsz könyvelőt találni, kivéve ha van havi 1 számlád vagy ilyesmi.
3/7 A kérdező kommentje:
Havi 5-10 számláról lenne szó.
2012. ápr. 28. 14:30
4/7 anonim válasza:
Havi 6-8 ezer a normál tarifa
Havi kettőezerért én csak jó ismerősnek, rokonnak könyvelek.
5/7 anonim válasza:
Olcsót, jót, megbízhatót. Ezekből kettőt lehet választani!
6/7 anonim válasza:
Mi havi 10-et fizetünk, alig van számla, ennél olcsóbban nem fogja neked senki elvállalni.
7/7 anonim válasza:
Itthon vagyok könyvelő vállalkozó vidéken, de havi 5000 az alap. Még ismerősnek is, max benne van a bér, vagy nem kérek külön az éves bevallásért.
Sajnos a vállalkozók nem tudják, mennyi sok szarság van, amit tudnunk kell, meg kitölteni, meg vezetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!