Andika30 kérdése:
Visszamenőleg fizetnem kell?
Figyelt kérdés
Ma voltam a munkaügyiben jelentkezni,mondták ki kell fizetnem a tb-met visszamenőleg a minkaviszony megszűnéséig.ki is kértem a csekket,de olvastam itt olyat hogy ha nem voltam ebben az időszakban(2011.okt.12-máig) orvosnál akkor miért kéne kifizetni.Ebben kérnék segítséget,köszi.2012. febr. 23. 13:33
1/4 anonim válasza:
ez ne megy szabadon választható szolgáltatás, amit vagy igénybe veszel vagy nem. Ha nem voltál orvosnál, akkor is ki kell fizetned visszamenőleg. Ne arra adj, amit itt írnak, mert nem minden esetben állja meg a helyét. Nyilván, ha kaptál csekket, akkor azt azért kaptad, mert elmaradásod van, ha nem kellene fizetned, akkor nem adták volna a csekket rá.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ki kellett fizetnem :-(
Ha nem fizeted, levonhatják a munkabéredből.
3/4 anonim válasza:
Ha volt legalább 45 nap munkaviszonyod, akkor a munkaviszonyod megszűnése utáni 45 napban még passzív jogon jogosult voltál az eü. ellátásokra. Csak a 46. naptól kell fizetned.
Az mindegy, hogy voltál-e orvosnál, vagy sem, a TBt rendezni kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.tényleg jobb lerendezni,hogy ne legyen nagyobb gond.köszi mégegyszer.
2012. febr. 24. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!