Petrovityné Edit kérdése:
Magamnak szeretném fizetni a Tb. -t. Jan 10-én elküldtem a 12T1011-es nyomtatványt a Nav-hoz. Azóta semmi válasz. Szerintetek rossz helyre küldtem? Vagy miért nem válaszolnak? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 14:05
1/6 anonim válasza:
Menj be személyesen. Én személyesen intéztem, kitöltöttem oda adtam, visszaadták az egyik példányt és kész is voltam. Aztán postán küldték a határozatot meg a csekkeket is.
2/6 A kérdező kommentje:
Az lesz bemegyek.De melyikhez is kell mennem?Szentendrei vagyok.De azért durva,hogy több mint egy hónap után válaszra sem méltatnak!
2012. febr. 14. 14:25
3/6 anonim válasza:
Ezen nem kell fennakadni, hogy nem válaszolnak. Én ilyeneken nem lepődök meg már...
Ez alapján szerintem neked a Kresz Géza 15-be kell menni.
4/6 anonim válasza:
Egy hónap még semmi, majd ha 3 hónap után sem válaszolnak, akkor kezdj el aggódni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Akkor holnap bemegyek a Kresz Gézába.Majd megírom mi volt.Csak a gyógyszereim miatt lenne fontos,így nem tudom őket feliratni.
2012. febr. 14. 14:35
6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma voltam a Kresz Gézában,kaptam csekket,befizettem,voltam orvosnál és már élt a Tb-m.Nem tudták megmondani,hogy miért nem kaptam eddig választ.
2012. febr. 20. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!