Gyűlöletet érzek! Ez rossz?
Ennél az édes érzésnél nincs jobb a világon. Amikor kiszakadsz a mindennapi unalmas (isten-romantika-dráma-folyik a nyál a plafonról mentes) világból. Mint a TV például.
Mert a média azt hírdeti nap-mint-nap: isten, adakozz, segíts, (ami neked sincs, de azért oda kell adni.).
Gyűlölni a legjobb érzés a világon. Nincs szabály (mint a bibliában), nem élsz törvények szerint, (mint a bibliában, ahol állandóan, csak a ne-,ne-ne van).
Ne játsza senki se a papot. Mert ne feledjük. Nem csak a jó létezik ám. Csak a média próbálja belemanipulálni az emberek agyába, hogy isten van és oda kell menni. És ha vége lesz a világnak, lehet, nem 2012-én, hanem később, akkor majd minden média által manipulált ember jajgatva rohangászik össze-vissza. Vagy rögtön szívrohamban meghal.
Ezért jobb megismerni a rosszat/gonoszt is. Nemcsak a jóban hinni. Mert az armageddon-kor (végső csata), úgyis meghal mindenki. És ki a törvények országába (mennyország), ki pedig a fájdalommentes, mindent szabad nincs határ országába távozik (Pokol).
Ezért nem hat rám a média semmilyen mindennapi nyálas romantikus és dráma filmjével, sem istennel, sem azzal, hogy adakozz:szegény vagy? Nem számít.
Mennyivel jobb volt a 70-80-as évek, amikor még cenzúrázatlanul lehetett pl: horror filmet nézni. Nem ilyen mostani filmipar készítette és moziban vetített 87% dráma és csak 13% horror filmek. (Amik vagy a 80-as évek feldolgozásai, vagy vámpíros, zombis filmek), amiknek már 15 ezer változatát láttam. És persze, mindig ugyanaz a története.
Dehogy rossz!
Azt hittem majd jönnek ide papolni a keresztények meg egyéb szennyek akik olyan szentek meg jók, és csak ezt képesek hirdetni de közben meg ők is gyűlölik a rosszakat -> tehát már ők is rosszak, na mindegy..
szóval mélyen egyet értek a 3. és 5. válaszolóval. respect.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!