Mi történik ha most 21 évesen nincs TB befizetésem? (Lent)
Félbeszakítottam a tanulmányaimat,jelen pillanatban nincs munkám és nincs havonta 5100 Forintom a Tb befizetésére.
Kérdésem,hogy ha nem fizetem akkor visszamenőleg kifogják velem fizettetni?
"Lányod bukott vagy szalasztott és valszeg nem rég töltötte a 22öt"
Olyannyira nem bukott, vagy halasztott (szerinted szalasztott, de az mást jelent), hogy már dolgozik a diplomájával.
"az állam felől egy túlzó kamu adósság amivel jogtalanul akarnak megsarcolni"
Korom és munkám alapján kicsit több dolgom volt az adóhatósággal, mint neked.
Nem ilyen dologgal fognak "megsarcolni, ami ennyire nyilvánvalóan jogtalan.
"Itt mégegyszer leírod, hogy semmit se értesz abból amit írtam, és persze azt is, hogy te menyire bízol az állami szervekben akik sosem tévednek és csak én lehetek a hülye..."
Mindenütt emberek dolgoznak, tévedhetnek. De egy ilyen hibát kijavítanak. Ráadásul ha egy ilyen egyszerű számolási hibáról van szó, azt elsőre meg is teszik, nem kell "harcolni" velük.
"csak én lehetek a hülye...": ha te mondod...
Ki vagyok én, hogy vitassam a saját magadról alkotott véleményedet.
"Na itt összeomlottam és nagyon megsajnáltam a lányod :(
inkább nem kommentálnám de csak, hogy tud ha tartozol az államnak azt be fogja hajtani ha dolgozol lesz is miből és elkezdi vonnia fizudból...!"
Ne sajnáld a lányom, jó munkahelye van, diplomája, nyelvvizsgája.
Nem tartozik az államnak.
De hogy te sem az eü.szolg.járulékkal tartozol, az is biztos.
Ugyan írd már meg, hogy hanyas adónem kódokon van a tartozásod és mikor keletkezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!