Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ebayen kerseztül vennék kb 10...

Ebayen kerseztül vennék kb 10 ezer Ft-os kabátot. Kínából vagy Hong Kongból. Milyen értékben lehet számítani vámra és import áfára?

Figyelt kérdés
2011. nov. 22. 08:52
 1/3 anonim ***** válasza:
10000 Ft-os cuccra semmilyen vámot nem tesznek, áfát vagyis Általános Forgalmi Adót csak akkor kell fizetni ha azt feltételezik hogy kereskedelmi céllal vetted az adott dolgot. Én nem vagyok vámszakértő de nem feltételezném hogy azt az egy kínai kabátot azért vetted hogy ellásd vele a Tesco-t szóval áfára sem kell számítanod. Én rendeltem már 50-60ezer forint értékben is egyszerre és akkor sem kellett fizetnem semmit.
2011. nov. 22. 23:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Amúgy Te honnan rendeltél? (Mert pl.UK-ból alapból nincs egyik sem.)

2011. nov. 23. 19:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Hátha valaki idetéved és megnézi a kérdést... A kabát simán megérkezett postai csomagként. Semmit nem kellett rá fizetni pluszban!
2012. jan. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!