Idén nem lehet felajánlani a másik 1 százalékomat parlagfűmentesítésre?
Figyelt kérdés
Nem találom a technikai számok között, pedig allergiásként szívesen nyilatkoznék róla. Egyháznak adni nem akarom, és ne vesszen már el...2009. máj. 10. 13:58
1/3 anonim válasza:
Én a szúnyogok irtására is felajánlanám, ha lehetne, mert én meg arra vagyok allergiás. Nem vész el akkor se, ha azok közül választasz, amik a listában szerepelnek. Csak állambácsi zsebében ne hagyd.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor marad a tehetséggondozás... vagy a gyermekszegénység... Kíváncsi lennék, ezek a hangzatos címek milyen intézkedéseket takarnak...
Köszönöm, hogy válaszra méltattál! :)))
2009. máj. 11. 22:41
3/3 anonim válasza:
Amikor elkezdődött, csak egy lehetőségből lehetett választani :)
A kettő még mindig jobb. Kiváncsi lennék mi alapján írják ki egyiket vagy másikat.
Én úgy tekintek erre, mint egyfajta tiltakozásra az egyházak kiváltságos második egy százaléka ellen. Hogy Állam Bácsi mit csinál a pénzzel, amit egyik zsebéből a másikba áttesz már részletkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!