Az Apeh azért vállalta az adóbevallások (egyszerűsített adóbevallások) elkészítését, hogy elsikkassza az emberek pénzét?
Mert rábízza az ember, és ha ő maga nem csináltatja meg könyvelővel, vagy valakivel, akkor nem tudja, hogy most valójában igaz e, amit vissza küldenek.
Nem tudni, hogy most átverték e, vagy nem.
Azt tudtátok, hogy év végén igen komoly jutalmakat kapnak az apeh-os dolgozók?
Majdhogynem a takarítóktól a fő-fő górékig?
Minél több pénzt szednek be az embertől, mindenféle jogcím alapján, annál több jutalmazást kapnak.
Tehát ha mondjuk nem sikerül minden adócsalásra fényt deríteni, ezzel az egyszerűsített adóbevallással tudják pótolni a hiányt, és év végén megint megkapják a kis jutalmukat.(Sacc per kb:400 000-2 000 000)
Hányinger ez az egész, ahogy ennek az országnak a lakosait büntetés nélkül fosztogathatják, az a rengeteg adó, amit a kisember kevés pénzéből vesznek el belevándorol az amúgy is vastag zsebbe,
gusztustalan!!!!!!!
Érdekes módon nekem be kéne fizetnem 21 000Ft-ot, csak azt nem tudom mire, mikor 1 munkahelyem volt 2008-ban,ahol teljes mértékben be voltam jelentve, és fizettek mindent, amit kellet és semmi mellék tevékenységem.
Persze telefonon meg nem lehet elérni az apeh-ot, személyesen meg délután 4-kor hova menjek már??
Ha fizetned kell akkor talán azért van, mert több adójóváírást kaptál a munkáltatódtól, rosszul számolt vagy ilyesmi. Ez előfordul sajnos.
Azt meg nem igen merné megcsinálni az apehban dolgozó kisember, hogy csak úgy befizetted veled ennyit, mert abból neki semmi haszna nem származik, akik melóznak azok nem igen kapnak 400ezer forint jutalmat, elhiheted nekem, ez ott is úgy megy mint máshol, csak a górék akik kicsit fentebb vannak a ranglétrán azok kaszírozzák be a plusz pénz, akik nem végzik a napi "pioszkosmunkát" és nem küzdenek meg az adózókkal, csak ülnek az irodában a kis székükben és kitalálják, hogy mennyit is kéne a kisembereknek dolgozni.
Nálunk egyébként hétfőn 8tól 6ig van apeh ügyfélszolgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!