Új adóbevallást kell készítenem? Vagy mi a tehendőm?
Az adóbevalláshoz február 20.án kaptam meg a munkahelyemről az igazolást. Ez alapján megcsináltam a bevallást, mely szerint visszajáró összeget már márciusban megkaptam.
Áprilisban ismét kaptam egy igazolást az adóbevalláshoz, melyre ráírták, hogy módosított, de semmi eltérést nem láttam a februárban kézhez kapotthoz képest.
Tegnap, május 8-án ismét kaptam egy igazolást, módosított felirattal. Ezen már tényleg más összeg szerepel, mint a februárban kézhez kapotton. Az igazolás április 9-én készült, én pedig május 8án kaptam kézhez.
Most nem értem mit kell tennem. Veszélyeztetett terhesként szigorú ágynyugalomra vagyok ítélve, ki sem mozdulhatok a lakásból:(
Én csináltam a bevallást az APEH oldaláról letölthető programmal.
A gond "csupán" annyi, hogy nem tudom még hányféle igazolásra számíthatok, ugyanis ez volt a 3. amit az idén kaptam. És mindegyik más-más volt!
Nem értem, mit kevernek ennyit, miért kapok mindig más más igazolást, miért szerepel mindegyiken más jövedelem, más levonás, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!