Találtam 10 000 forintot, ki é?
Figyelt kérdés
egy lakóház előtt sétálgattam és találtam 10 000 forintot..bemenjek a lakóházba és megkérdezzem ki-é???2011. nov. 3. 20:28
2/19 anonim válasza:
lehet h hazudnak majd.de amúgy igen
3/19 anonim válasza:
A Polgármesteri Hivatalban kell leadni.
4/19 anonim válasza:
Sok hasznos válasz jött, ahogy nézem :D
Fölösleges bemenned, az első ember azt fogja mondani, hogy az övé, hülye lenne mást állítani. Potyapénz, tedd el.
5/19 A kérdező kommentje:
de eyszerűen nincs szivem elkölteni,ha meglátom a 10ezrest akkor a szívem szakad meg hogy kié legyen,holnap akkor leadom a polgármesteri hivatalban.egyesek nem értem,hogy tudják elkölteni :(( gondoljátok el milyen rossz lehet,hogy valaki elvesztí.azért 10ezer fotint is pénz..nem is kicsi..:( olyan lelkiismeretfurdoláosm van..
2011. nov. 3. 21:11
6/19 anonim válasza:
Hú de jó, hogy megtaláltad a pénzem. Tedd bele egy borítékba és vidd el a parlament portájára. Mondd, hogy gyurcsány ferinek lesz.
7/19 anonim válasza:
És a Polgármesteri Hivatalban nem fogja valaki zsebre vágni? Én csak kérdezem. Sosem találtam még pénzt.
8/19 anonim válasza:
Én cukrászdába mentem egyszer mert a párom szülinapjára akartam venni pár darab sütit abból a kis megmaradt pénzemből ami kirúgásom után maradt, a cukrászdában egy asztal lába mellett találtam egy 20-ast... nagy party volt tortával.... ha bemész az első ember azt mondja hogy az övé jaj de köszi,ha leadod valahol nem fognak jelentkezni érte, nem szoktak, ha ennyire zavar add oda egy hajléktalannak.
9/19 A kérdező kommentje:
akkor leadom,és hova küldjem??
2011. nov. 3. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!