Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Nagy baj, ha nem találom az...

Nagy baj, ha nem találom az adóazonosító kártyám, de az adóazonosító jelemet tudom?

Figyelt kérdés
Van ugye egy olyan műanyag kártya, amit kaptam annak idején, az nincs meg (legalábis nemtom melyik fiók mélyén van), de magát az adóazonosító jelet tudom. Diákmunkához kéne. Használhatom így is a számot, vagy új kártyát kell igényeljek?
2009. máj. 3. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:

mindenképp kell új kártya, azt hiszem 2200 Ft, de adnak ott egy ideiglenes azonosítót, amit hivatalos ügyeknél ugyan úgy elfogadnak.

Ha szerencséd van, akkor elfogadják a számot, ha bediktálod, de nem tartom valószínűnek, hogy így lesz. Hisz az a kártya az igazolója, az állításodnak.

2009. máj. 3. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát igen, megpróbálhatod a bediktálást, de általában fénymásolva kérik a kártyát is, vagy az eredetit megnézik. A későbbiekben pedig tuti hogy szükséged lesz rá, szóval előbb utóbb meg kell csináltatnod. Az apeh ügyfélszolgálaton kell igényelni, mivel elhagytad fizetni is kell érte.
2009. máj. 3. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!