Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » 80ezer forintból 60at megkapni...

80ezer forintból 60at megkapni normális?

Figyelt kérdés
Ennyi adót meg minden szart vonogatnak a fizumból?Elveszik az adójóváirást is aztán már nem éri meg dolgozni lassan..
2011. okt. 11. 17:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is így gondolom, és szintén pályakezdő vagyok. De kaptam egy ajánlatot: 4 óra, bejelentés nélkül, adott volna negyvenet. Ebből a bérlet és az egészségügyi hozzájárulás elvitt volna majdnem húszat. Természetesen két nyelvet kellett volna használnom tárgyalóképesen (a tudás meg is van). Diplomám is van. Annyira megalázónak éreztem, hogy nem vállaltam el.
2011. okt. 21. 12:46
 12/12 A kérdező kommentje:
És jól is tetted...minden ember elvállal minden szar,lealázó munkát mert hát kell a pénz el kell tartani a családot.Én ezt megértem és sajnos tényleg nem tudtak mást csinálni.De pofátlanság hogy a munkaadók erre alapozzák azt a mondást miszerint:ha nem tetszik el lehet menni jön száz a helyedre! :(
2011. okt. 21. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!