Diákmunka, legális ténykedés, hogyan tegyek nekik keresztbe?
1. a címben rontottam, nem legálisat, hanem illegálisat akartam írni
2. nyilván azért kéne ellenőrzés, hogy rájöjjenek arra, hogy nem bejelentett melókról van szó
Szánalmas vagy.
Kaptál melót diákként, mikor rengeteg felnőtt 8 órányi minimálbérért dolgozik 12 órákat (vagy még azt sem), de a kényes fajtádnak nem tetszett a munka. Ezek után szeretnél keresztbetenni valakinek (aki mellesleg a SAJÁT BARÁTNŐDNEK IS szerzett munkát, nem legálisan, vagyis a SAJÁT NŐDET IS KIRUGATNÁD) aki ezért lenyomorékozott...
Hát tudod, az is vagy, egy szánalmas kis nyomorék.
Nem azért vagy szánalmas, mert felmondasz.
Hanem azért, mert a te ici pici kis büszkeségeden csorba esett azért most nem csak a gonosz főnökkel, hanem azzal az akár több száz diákkal (köztük a saját barátnőddel)is kicseszel, akik viszont ha feketén is de így tudnak dolgozni.
Csak, hogy tudd, a te lelkeden fog száradni, hogyha miattad nem fogja tudni pl. egy diák az anyjának megvenni a gyógyszert, kifizetni az albérletet az egyetem mellett vagy bármi hasonló, mert TE voltál olyan önérzetes, hogy kirúgattad őket.
Szoval nem voltatok diakok es ugy mentetek el diakmelora. Gondolom ala irattak veled egy szerzodest ahogy az osszess belepovel. Van benne sok blabal, a lenyeg valahol ott kezdodik, hogy kijelented a megadott adataid megfelelnek a valosagnak... meg van a diak vagy tataratara.... meg egyeb dolgok. Nos aztan szepen alairod oda adtad.
Nos, magan okirat hamisitasert maximum, fejenkent 1-1 evet kaphattok baratnoddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!