Lakás-kiadás után adózni? Vajon hány % teszi? Lebukás?
Figyelt kérdés
Gondolom a tulaj kötelezettsége lenne adózni, az albérlő nem tehet róla - vagy ő is büntethető?
Ha nem hivatalosan adunk ki lakást, mekkora az esélye, hogy lebukjunk? Gondolom a rosszakaratú szomszéd a legveszélyesebb itt is..:)
2011. szept. 8. 14:17
11/12 anonim válasza:
A rosszakaratú szomszéd tényleg veszélyes, de a rosszakaratú bérlőt sem lehet kihagyni a számításból :)
Az előttem szólókkal maximálisan egyetértek, nézd meg jól, hogy kinek is adod ki a lakást, illetve ne kösd a bérlő orrára, hogy nem adózol a jövedelem után.
12/12 anonim válasza:
Nálunk a jófej bérlők bejelentettek aláírást hamisítva olyat is, aki nem lakott ott, nem akartak kiköltözni, mindenféle kiadásokat csináltak nekem és a végén mikor már tényleg elegem lett és mondtam, hogy na jó 30 nap felmondási időnk van, addigra keressen mást, lehet pakolni, még az apeh-al is fenyegetőztek. Én nem adnám ki még egyszer feketén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!