Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit tudok tenni a Vodafone ellen?

Mit tudok tenni a Vodafone ellen?

Figyelt kérdés
bepaliztak de rendesen.4éve vagyok náluk eddig nemvolt semmi gondom.most meg küldtek egy olyan számlát ami 3x-osa a megszokottnak...telefonáltam nekik aztmondták hogy 10hónapja fizetek egyre többet mivel kiszedtek engem és a páromat az egymás közt opcióból.és most hogy szétmentünk jóval többet beszéltünk egymással ( elvileg ingyen ,, gyakorlatilag meg nem) nem értesitettek engem és nemis kérdeztek arról hogy töröljék e az egymás közt opciót.Mégis törölték.Kivizsgálást inditottak ez ügyben. nemvolt szándékomban kifizetni a 3xos telefonszámlát mivel közölték ezt... ezmeg nem az én hibám h kiszedtek onnan.azóta eltel 1hónap és nemértesitettek semmiről a kivizsgálással kapcsolatban.most 127E HUF a számla mert nemfizettem ki... sőt az elmult 10havi számlának a nagyját nemiskellett volna kifizetnem mivel az az ingyenes beszélgetés ára.Most felhivtam a behajtási csoportot és aztmondták elutasitották a kérelmem és a panaszom mivel 10hónapja volt egy szerzödés hosszabbitás és akkor szűnt meg ez az egymás közt dolog is nálam.mit tudnék csinálni ezekkel?
2011. aug. 6. 17:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmit, ki kell fizetned a számlát.
2011. aug. 6. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy csak úgy értesítés nélkul megszuntetík a szolgaltatast sutyiban. keresd fel a fogyasztovedelmet és a vodafone-nak is irj levelet, hogy a szolgaltatás torleset a megkérdezésed nelkul, szobeli es irasbeli ertesites nelkul torolték, ami által te jelentös anyagi hátrányba kerultél. mindezt jogtalannak tartod, ezert a szukseges jogi lepeseket megteszed. fontos, hogy emailben, hogy irasos nyoma legyen mindennek.
2011. aug. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!