Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Deviza kereskedelemmel szeretn...

Deviza kereskedelemmel szeretnék foglalkozni jövedelem kiegészítés miatt. Aki ezzel foglalkozik, annak havonta mennyi a bevétele?

Figyelt kérdés
2011. jún. 14. 12:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Párszor meg fogod duplázni a pénzed, de garantálom, hogy ugyanolyan gyorsan el is veszted. Én az állam helyében valahogy betiltanám vagy valami. Szegény barik menetelnek a mészárszékre és azt hiszik a zöld legelő várja őket meg a jobb élet. Rosszabb mint a szerencsejáték, mert ott legalább egyértelmű, hogy nincs esélyed, az fx-nél meg mindig azt hiszed, csak a technikát kell "megtalálnod". Meg több önfegyelem kell, meg jobb money management stb.
2011. jún. 14. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"belátom vannak nálam sokkal-sokkal okosabb emberek"

Ugyanmár! Ez szépen hangzik, nagy általánosságban igaz is, de nem, te nem gondolod komolyan, hogy aki levalutázta a devizakereskedésedet, az ezen a téren többet tud nálad.

Amúgy tudom, én is így vagyok vele, mint te, de azért ne vigyük túlzásba az udvariaskodást..:)

2011. jún. 14. 22:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kiváncsi vagyok, hogy fog-e írni még. Vagy fogta beírta a Googlebe a dolgokat, hogy valami jó definíciót bemásoljon és akkor rájött, hogy okosabb lett volna ha csendben marad :)
2011. jún. 14. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem sokan "értették", hogy a kérdező épp mit akart kérdezni.

A valutáról tudjuk, hogy törvényes fizetőeszköz, a papírpénz vagy az érme, míg a devizáról tudjuk, hogy a "valutához jutáshoz való jog," kötelezettség vagy követelés, nem maga a fizetőeszköz. [Tömören és röviden :P]

A kérdező valószínűleg valutával akarna kereskedni, bár nem elképzelhetetlen a devizakereskedelem sem. Mint ahogy az ország széndioxid-kvótái is forgalomképesek...

Emellett a kérdező lehet, hogy valóban devizakereskedelemmel, egy új "gyorsan leszel gazdag" üzlettel akar foglalkozni, mert hogyha online számlán ad és vesz, akkor tulajdonképpen devizakereskedelmet bonyolít. Hozzátéve, hogy az "online devizakereskedelem" a valóságban inkább az MLM-re hajazó üzletág...

2011. jún. 15. 08:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

"az "online devizakereskedelem" a valóságban inkább az MLM-re hajazó üzletág..."

Nnnna, mégegy okos, akinek se a devizakereskedelemről, se az MLM-ről nincs fogalma. Könyörgöm, legalább egy közös lényegi infót írj róluk! (Ami megkülömbözteti őket más kereskedelmi rendszerektől, de nem külömbözteti meg őket egymástól.)

2011. jún. 15. 08:16
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő hogy mekkora problémák vannak egyeseknek az értőolvasással!!! A kérdés ELSŐ szava az hogy DEVIZA, erre van aki szerint az VALÓSZÍNŰLEG VALUTA. Elmondanád, hogy ezt miből gondolod?!! (De tényleg, komolyan kiváncsi vagyok!)

Arról nem is beszélve, hogy a devizakereskedelemnek semmi, de semmi köze nincs az MLM-hez...

2011. jún. 15. 09:22
 17/18 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Nem gondoltam, hogy ekkora lavinát indítok el, de mivel senkinek nem volt pozitív véleménye, ezért más utat keresek a jövedelem kiegészítéshez :-)

Mindenkinek nagyon köszönöm :-)

2011. jún. 15. 11:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Jó ez a topic! :XD

Én azért nem mondanám, hogy zsákutca, úgy pontosítanék, hogy a próbálkozók 99%-ának zsákutca. Ha valaki profi, akkor havi 5-10% között tartósan meg tud csinálni éves átlagban.

2011. jún. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!