Deviza kereskedelemmel szeretnék foglalkozni jövedelem kiegészítés miatt. Aki ezzel foglalkozik, annak havonta mennyi a bevétele?
"belátom vannak nálam sokkal-sokkal okosabb emberek"
Ugyanmár! Ez szépen hangzik, nagy általánosságban igaz is, de nem, te nem gondolod komolyan, hogy aki levalutázta a devizakereskedésedet, az ezen a téren többet tud nálad.
Amúgy tudom, én is így vagyok vele, mint te, de azért ne vigyük túlzásba az udvariaskodást..:)
Szerintem sokan "értették", hogy a kérdező épp mit akart kérdezni.
A valutáról tudjuk, hogy törvényes fizetőeszköz, a papírpénz vagy az érme, míg a devizáról tudjuk, hogy a "valutához jutáshoz való jog," kötelezettség vagy követelés, nem maga a fizetőeszköz. [Tömören és röviden :P]
A kérdező valószínűleg valutával akarna kereskedni, bár nem elképzelhetetlen a devizakereskedelem sem. Mint ahogy az ország széndioxid-kvótái is forgalomképesek...
Emellett a kérdező lehet, hogy valóban devizakereskedelemmel, egy új "gyorsan leszel gazdag" üzlettel akar foglalkozni, mert hogyha online számlán ad és vesz, akkor tulajdonképpen devizakereskedelmet bonyolít. Hozzátéve, hogy az "online devizakereskedelem" a valóságban inkább az MLM-re hajazó üzletág...
"az "online devizakereskedelem" a valóságban inkább az MLM-re hajazó üzletág..."
Nnnna, mégegy okos, akinek se a devizakereskedelemről, se az MLM-ről nincs fogalma. Könyörgöm, legalább egy közös lényegi infót írj róluk! (Ami megkülömbözteti őket más kereskedelmi rendszerektől, de nem külömbözteti meg őket egymástól.)
Elképesztő hogy mekkora problémák vannak egyeseknek az értőolvasással!!! A kérdés ELSŐ szava az hogy DEVIZA, erre van aki szerint az VALÓSZÍNŰLEG VALUTA. Elmondanád, hogy ezt miből gondolod?!! (De tényleg, komolyan kiváncsi vagyok!)
Arról nem is beszélve, hogy a devizakereskedelemnek semmi, de semmi köze nincs az MLM-hez...
Kedves Válaszolók!
Nem gondoltam, hogy ekkora lavinát indítok el, de mivel senkinek nem volt pozitív véleménye, ezért más utat keresek a jövedelem kiegészítéshez :-)
Mindenkinek nagyon köszönöm :-)
Jó ez a topic! :XD
Én azért nem mondanám, hogy zsákutca, úgy pontosítanék, hogy a próbálkozók 99%-ának zsákutca. Ha valaki profi, akkor havi 5-10% között tartósan meg tud csinálni éves átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!