Deviza kereskedelemmel szeretnék foglalkozni jövedelem kiegészítés miatt. Aki ezzel foglalkozik, annak havonta mennyi a bevétele?
akkor van engedélyed banki tevékenységre? pármilliárdos biztosítékot letetted?
Vagy olyan leszel mint a sarki arab aki a keleti mellett vált?
Hagyd, nem éri meg vitatkozni velük. A kérdezőnek kell válaszolni, nem a válaszolókkal szembeszállni :)
A kérdésre nem lehet egyszerű választ adni, felső határ a csillagos ég, alsó határ pedig az hogy elvesztetted mindenedet. Ne dőlj be a brókerek reklámainak, ha olyan könnyű lenne, mindenki ezt csinálná és senki nem dolgozna. A brókereknek nem érdekük, hogy nyersz-e, nekik a spread-en mindenképpen ott a haszon. Hallani rengeteg sikersztorit is, de azokról soha akik mindent elvesztettek.
Ezt nem lehet úgy csinálni, hogy havonta keresek 50eFt-ot vele és kész. Vannak jobb hónapok, vannak rosszabbak, hosszútávon kell nyereségesnek lenni. Meg azért sem lehet válaszolni, mert nem mindegy, hogy 1 millió Ft-tal fogsz kereskedni, vagy 10-zel. Nyilván aki 10-zel annak könnyebben meg van a havi 1 milla (+10%), mint annak aki 1-gyel (+100%).
És még valami: a devizakereskedők 90%-a nem nyereséges hosszútávon, ezt azt érdemes belekalkulálnod a pénzügyi tervedbe.
kedves utolsó,te is valutával kereskedsz nem devizával.
Nem ártana legalább a fogalmakkal tisztában lenni.
Nem, én tényleg kiváncsi vagyok :) Semmi bajom nincs azzal ha lehülyéznek, mert vagyok annyira realista, hogy belátom vannak nálam sokkal-sokkal okosabb emberek, ugyanakkor elvárom, hogy magyarázzák is meg.
De van egy olyan érzésem, hogy nem fogok választ kapni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!