Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Egy prostituált honnan vesz...

Egy prostituált honnan vesz könyvelőt?

Figyelt kérdés
Ugye egyéni vállalkozónak kell neki lenni, meg számlát adni meg ilyesmi. De honnan vesz könyvelőt? Nem röhögik ki, ha odamegy, hogy hello k.rva vagyok, könyvelnének nekem?
2011. jún. 9. 11:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
A számlán sem szükséges részletezni semmit. Beírja, hogy fizikai szolgáltatás, egységként mondjuk megadja, hogy órában számol, óradíjat, áfát beírja, stb. Az adóhatóságot se érdekli, hogy mit tartalmazott a szolgáltatás...
2011. jún. 9. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Szvsz

Életszerűtlen volt belegondolni

És életszerűtlen efféle törvényeket hozni

Ez a műfaj teljesen fekete

Csekély kivételként mindössze néhány night-klub, peep show említhető meg, de szexuális szolgáltatás hivatalosan ott se történik, más dolgok kapcsán adóznak, pl. italfogyasztás, „művészi” tánc, stb,. stb.

2011. jún. 9. 13:39
 13/14 anonim válasza:
0%
a prostutició engedélyezett kijelölt területeken de nincs jogszabályban foglalva. Ebből adódóan nincs tevékenységből (azaz prostizásból) bevétel! Ezért az egyéb jövedelemből származó bevétel után kell adózni. Ugyanis azok a jövedelmek mint pld a jatt, jutalmak, (szerintem a prostitucio is ide tartozik) stb amik nem jogszabály szerinti bevételből származnak azok is adókötelesek,de ezeket a jövedelmeket ki mennyit vall, be az saját becsületére van bízva.
2015. máj. 6. 22:58
 14/14 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem súlyos tízmilliárdnyi jövedelmeket nem jelentenek be a prostik. Én még nem is hallottam róla, hogy valakinek számlát adtak volna.
2016. nov. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!