Megéri belevágni ebbe?
Family Frostnál lehetnék eladó kocsin.
egyéni vállalkozói kell hozzá. :S
meglévő főállásom mellett csinálnám.
heti 3 nap max amit tudnék vállalni reggeltől estig!
annyit meghalad!
te ezt biztosan tudod?
Nem tudja pontosan.Ugyanúgy kell utána fizetned, minimum 94.000 ft után a járulékokat.
Annyi hogy 2%pénzbeli eg.bizt. nem kell fizetned.
És ugye még ott vannak az önkormányzati adók is...HIPA
Jah arról ne is beszéljünk,hogy könyvelő is kell.
Szóval Te döntsd el, hogy megéri-e...
Igen, valószínűleg én nem tudom pontosan könyvelőként.
Idézet az Apeh-tájékoztatóból:
"Abban az esetben, ha az - átalányadózónak nem minősülő – egyéni vállalkozó legalább heti 36 órás foglalkoztatással járó munkaviszonyban is áll, a társadalombiztosítási járulékot, a 4 százalék mértékű természetbeni
egészségbiztosítási járulékot, valamint a nyugdíjjárulékot a TÉNYLEGESEN ELÉRT járulékalapot képező jövedelem után fizeti meg."
Ez azt jelenti, ha nincs vállalkozói kivét, akkor nincs mit fizetni, mert nincs járulékalap. Ha van vállalkozói kivét, akkor azután fizeted a fent felsorolt járulékokat és az szja-t is.
nos, hát kell adózni az biztos. vannak helyi és központi adók is ezt bizonyára tudod. De itt ingyen neked senki nem fog segíteni
Nem tudom hogy megéri -e belevágni, viszont egy könyvelő el fog igazítani minden kérdéseddel, bemész egy irodába és utánaérdeklődsz...
Ha nem vesz ki soha vállalkozói kivétet (fizetést), nehogy fizetnivalója legyen, akkor mi az ami megéri benne?
Szerelemből csinálja? Van-e egyáltalán kereslet ma már az ilyen jellegű munkára? Nagy boltoknál olcsóbban meg lehet kapni a legtöbb árut, szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!