Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A 1053as bevallást honnan...

A 1053as bevallást honnan tudom letölteni?

Figyelt kérdés

rámegyek az Apeh honlapjára ott van a 1053as letöltése de hogy tudom kinyomtatni??

Mindenféle Java programok ott vannak meg keretprogram de szeretném kinyomtatni és kézzel kitölteni.

2011. máj. 18. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

A 1053-as-t üresen nem lehet kinyomtatni.. egyszerübb ha kitöltöd , mert igy ellenőrzi a kitöltő program és nem lesz hibás. Kiirja a hibaüzeneteket.

l.) kell java program, 1,6-os

2. a keretprogramot le kell tölteni

3. utoljára a 1053-as 2010 évi SZJA bevallást..

2011. máj. 18. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:

folytatás:

1. Java..

2. ÁNYK - AbevJava [link]

3. a 1053-as 1053 Java WebStart - kattintson ide a telepítéshez

1053 Java WebStart - kattintson ide a telepítéshez

miután ezek megvannak katt alinkre és meg kell nyitni a 1053as nyomtatványt.

sok sikert hozzá!!

2011. máj. 18. 17:57
 3/4 A kérdező kommentje:

az a baj hogy nem értek hozzá. Hol tudom megvenni? papir formában?

(közalkalmazott vagyok de a munkáltatom egy papir hiányában nem csinálta meg igy most szoltak tegnap hogy akk önadózó vagyok....)

2011. máj. 18. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:

abban bent vagyok oké de a gép állandóan hibakódokat ir ki nem engedi kinyomtatni. nem tudom melyik sorba mi való....

Ha papirom lenne legalább a főbb dolgokat ráirnám ha hiányosan is de kitöltve feladnám.

2011. máj. 18. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!